Online gemak met offline service

Kluizenfirma.nl is een uitgebreide en goedkope online aanbieder van kluizen in Nederland.
Wij leveren, plaatsen en verankeren kluizen door heel Nederland. Het complete pakket voor u om comfortabel kluizen te kopen.

Wij vinden discretie van groot belang. U wilt immers uw kostbaarheden in een kluis van kluizenfirma opbergen en daar moet u zich comfortabel bij voelen.  Wij zullen hier dan ook ons best voor doen. Heeft u specifieke wens dan vernemen wij dat graag van u.

Het kluizenprogramma van Kluizenfirma is zorgvuldig samengesteld. Wij doen ons uiterste best om u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden.

Wanneer u een kluis wilt kopen bij Kluizenfirma kunt u rekenen op een uitstekende ondersteuning. U kunt bij ons online, per e-mail en natuurlijk telefonisch / persoonlijk terecht met uw vragen.
U koopt een kluis voor optimale zekerheid & beveiliging van uw kostbaarheden. Wij willen u, als klant, ook graag optimale zekerheid & velligheid bieden. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij stichting webwinkelkeur.

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. U als klant beoordeelt onze leden zodat we weten hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door u als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

Bij WebwinkelKeur leden heeft u de zekerheid dat:
✓ Adresgegevens door ons gecontroleerd zijn
✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KVK en adres goed vindbaar zijn
✓ U zonder problemen gebruik kunt maken van je 14 dagen bedenktijd
✓ U jouw geld binnen 14 dagen na retour terug hebt
✓ Prijzen duidelijk vermeld staanconsumenten
✓ We kunnen bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kunnen doen via GeschilOnline.nl
✓ U echte klantbeoordelingen over de webwinkel kunt delen en bekijken
✓ De webwinkel heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode

Ook bent u (op afspraak) van harte welkom in onze kluizenshowroom. Hier kunt u uw potentieel nieuwe kluis goed bekijken en ons de hemd van het lijf vragen.